lördag 13 oktober 2007

LÖRDAG

världens sötaste Leia!





Jaha då var det lördag igen.... vilket betydde, höst städning här på gården denna vecka. Hade helt glömt bort det..eller kanske tom förträngt..



Men jag satte på Leia overallen.. (det var -1 grad ute) Å mig själv täck jackan, John klädde på sig själv då´ra.. hehe.



Jag å leia började kratta ihop utspridda löv å John klippte ner träden.. efter ca 1 timmes krattande å lite annan syssla för Leia så gick vi in å åt lite lunch. Efter den somnade hon gott. ¨



Då satte jag igång med att städa lite här hemma, så nu e det rent... badrummet däruppe e klart nu så inget mer byggdamm här hemma inte! NICIGT värre!!






Det var allt!




FÖRE

EFTER

torsdag 11 oktober 2007

komplimanger.

Hade en märklig dag igår på jobbet....



Komplimanger bara vällde in!



Jag var både söt, vacker å oemotståndlig....(denna kund handlade 3 ggr.... creepy!)





Men den som jag blev mest rörd av var nog en äldre asiatisk dam. Hon frågade om jag var svensk... när jag svarade JA, så sa hon: Helt otroligt vad vacker du är!!

Stod och log brett hela kvällen...



Kan inte säga mer än tack tack!! Får se hur den här kvällen på jobbet blir.



Allt känns jätte bra nu. Nytt badrum, det andra e snart klart... ja kan det bli bättre...



En sak bara.. Leia sover jätte oroligt på nätterna.. bara vaknar å e ledsen trots att hon då redan har kommit över i vår säng. Där brukar hon alltid sova lugnt, men inte nu... Hoppas att det går över snart.



onsdag 10 oktober 2007

Mysigt!

Njuter verkligen att vårt fina badrum!

Till helgen ska nog det andra vara klart med.


Dagarna rusar förbi som vanligt å jag hinner inte med riktigt. Men from idag ska jag jobba 11-19.30 på onsdagar samt torsdagar. Skönt! Att ta det lugnt hemma ett tag, sitta å avnjuta en kopp kaffe..... mm.


Vi gjorde ett ytterligare 1 besök på IKEA i helgen å införskaffade ett likadant handfat som vi köpte till badrummet här nere som vi ska ha där uppe. Lite annat smått å gott blev det givetvis med... bla en rundkudde som föreställer en slags flodhäst till Leias säng. (se bild) ja det som syns.. pappa å Leia ville känna hur den kändes... Å den fick definitivt godkänt.