torsdag 24 januari 2008

lite bättre



Idag har jag lyckats ta mig ner till nedervåningen å tom ätit lite soppa utan att må alltför dåligt. Snurrade något i huvet under tiden men antar att det beror på att jag inte fått i mig så mycket mat de här 2 dagarna. Men nu hoppas jag att det har vänt. Saknar ju att leka å gosa med lilla skruttan.


Hon kom in till mig imorse å kröp upp i sängen (John har sovit i hennes rum den tiden jag har varit dålig...)


- mysa me mamma! sa hon.
-inte dagis.




Farmor hjälper till att ta henne idag med så jag blir riktigt kry. Annars är jag rätt bra på att ta ut saker i förskott å känner ganska snabbt efteråt att det inte alls var så klokt...








UPPDATERING: Ang sjukskrivningen så blir jag hemma tom 28 februari. Antar att det blir ett till läkarbesök innan sjukskrivningen går ut. Ska på ultraljud den 15 feb å nästa besök hos barnmorskan är den 19 feb.

onsdag 23 januari 2008

GRATTIS VICTOR!!


Idag fyller en av min äldsta systers söner år. Nämligen Victor, 15 barre idag! Sjukt va tiden går alltså fattar inte! Jag hade verkligen sett fram emot att åka å gratta honom idag!


Men igår satte influensan stop för det. Var sängliggandes heeeela dagen å kvällen å natten å fortfarande! Puh finns det ngt jobbigare, bläää vill inte va sjuk!

måndag 21 januari 2008

mmmmm!!


.. slängde mig precis i soffan å gottar mig med semlan som mitt kära besök lämnade kvar efter sig från gårdagens fika.


Har precis skurat bägge badrums golven samt dammat å dammsugit överallt. Innan dess så lämnade jag Leia på dagis inte förräns vid kvart över 9. Vi låg å drog oss å gnuggade våran näsor mot varandra ett bra tag innan vi masade oss ner till matbordet å åt frukost. Efter lämningen drog jag vidare ner till willys å handlade lite som behövdes här hemma.


ja så nu ska jag bara njuta av att just bara inte göra nåt ett tag... ska ju då iväg nu om ca 1 timma. Ska kika nere i tumba c om man kan hitta ett par till mamma byxor. har ju bara ett par som passar liksom..... Sen ska jag vidare till tullinge för att träffa doktorn ang sjukskrivning samt att vi ska prata lite ang att jag vill röntga mig senare för att se om jag kan föda "normalt" eller inte.


Så jag återkommer senare ang svaret...


Jo igår fm gick jag å Leia ut en stund. Efter ett tag bestämde vi oss för att gå uppför backen (där farmor m. fam bor) Väl framme så var bara Claudia å Kevin hemma (ena faster & farbror). Men vi gick in å efter en stund fixade vi lite korv å makkisar till lunch. När vi satt å mumsade fick jag ett glatt besked av min vän Nathalie! Hon, Sanna och Jenny var påväg hem till oss för att fika. Så det var bara att dra på sig ytterkläderna för att börja traska hemåt. Hade ju då ingen vagn till Leia så snabbt gick det inte. När vi skymtar vårt hus så ser vi Sanna utanför, de hade alltså hunnit före oss. John var alltså hemma.. Leia såg lite smått förvånad ut när de var hemma hos oss innan vi kom hem... Men men kaffet var redan påsat å semlor å bullar stod på bordet.. MMMM!! (just DEN sista semlan e det jag sitter å smaskar på nu)

Så vill bara säga, tack! för ett spontant å super kuligt överraskande att ni kom på fika! mera mera!