fredag 16 januari 2009

TGIF

Skönt med fredag!

Ikväll står Lets dance på tv schemat å till det lite godis..mmm Blir nog en promis till C efter att jag hämtat L på dagis.

Imorrn ska vi till mamsen. Senare på kvällen ska vi ev ut å äta med ett snart gift par...
Söndag, bjudna på barn kalas. Ingen längre stund att fixa till köket i helgen... hmmm skulle vara skönt å komma lite snabbare framåt än bara en lucka per dag... men men vill inte tjata. Maken min har faktiskt varit över förväntan med att få upp väggen alldeles själv!

Den som väntar på ngt gott...eller vad säger man.

torsdag 15 januari 2009

Ett skämt!

Ja alltså den afrikanske dansen, eller d jag hann se av den va inte ngt jag hade förväntat mig. Jag gick knappt in i lokalen....

Så nopp DEN afrikanske dansen va inget för mig... Så blev INGEN träning igår. Kände mig jätte besviken, men ikväll e d high impact. Så lite tuffare än i måndags då det var low impact.


Köksrenoveringen går iallafall framåt... nu e d TVÅ luckor uppe. *skrattar*.

kram på er!

onsdag 14 januari 2009

ajjjj

Har lite träningsvärk efter måndagens pass. Igår vart d power yoga, helt ok faktiskt men otroligt svårt. Andas rätt, balans å en ställning efter en annan. Hund å kossa å krigare 1 å 2 osv. Men visst kan vara kul att variera träningen lite grann å kanske ta det här passet varannan vecka eller ngt. Det var klart skönt efteråt me!!

Å gissa va jag ska testa ikväll....

.. afrikansk dans... ska bli skit kul!!

Igår kväll var vi över hos grannarna härintill tillsammans med den andra grannen som jag tränar me, vi spelade buzz. Å jag säger bara vi vann många gånger. OBS spelade faktiskt tjejjer mot killar ett par ggr....

ha´re, kram!

tisdag 13 januari 2009

tandlös

... not anymore, kände ngt vasst i O´s mun igår. Jupps Första tanden e strax uppe.Tror att den andra bredvid e på väg upp den me. Han har varit lite "gnällig inatt".. (vaknade kl 4 å ville ha mat... ist för kl 7...) Han sover fortfarande uppe i sin säng. Har varit å lämnat L på dagis å nu sitter jag här. Kan det finnas ett snällare barn??

Gympan igår va super!! Svettades som ett djur! Vet inte villket... men ngt som svettas mycket.. Så kortköp blir d på måndag! Eftersom hela veckan e gratis, ska prova på alla pass i veckan tror jag, så jag vet villka som e ok. Ikväll blir d Yoga. Smidig, jag, näpp! Återstår att se hur d går..

Idag ska jag till bvc på 6 månaderskontroll me O. Minns inte vad det e dom ska göra.
Sen hem å ta emot leveransen från IKEA. Vårat kök!!! jipppiiii!

hörs! Nu kaffe!

måndag 12 januari 2009

vardagen e tillbaka

lite update..

I lördags kväll vart d partaj! Allt va super skoj!! å vinet var gott..
kom hem strax före fyra tycks jag minnas... Härlig släkt har man!! Lycklig!

Igår vart det mest att ligga på soffan...Lite hurtig var jag, eller ja J rättare sagt. "kastade" upp allt som skulle upp på vinden som har samlats i hallen däruppe. Så nu blev det nästan en chock så stort som det ser ut däruppe när allt e borta.

Imorrn kommer köket levererat, spänande!! ska lägga in lite innan å efter bilder senare.

Ja just d, den här vecka så kan man prova på att gympa lite i skolan här i närheten. Tänkte kolla om det e lika bra som det var när jag tränade med gymmix i tullinge för ngt å sedan. Så ikväll mellan kl 19-20 ska jag SVETTAS!! Nu ska kilona bort! Ska kolla om svägerskan "Ca" ska me. Nu ska jag njuta av lite egen tid. L e på dagis å O sover.. En kopp kaffe å en bit morotskaka väntar...

kram