torsdag 10 april 2008

besviken...

mm väl i skärholmen igår å väl inne på HM, hittade inte klänningen så jag frågade personalen.. men de visste inte alls villken klänning jag ivrigt försökte förklara.. Grrrr typiskt! Finns säkert bara på webshoppen.. känns inte direkt läge att klicka hem den utan att prova, då min runda mage växer i faslig takt.

Har nu gått upp 11 kilo. Får se om jag går upp mer den här graviditeten.


Men hittade en annan klänning den me superfiin å billig!!!! finns ingen bild på den men lägger in efter jag har haftr den på mig. Planerar att ha den på bröllopet som vi ska på den 2 maj.


Annars var det bara så skönt att gå å kika på kläder barnfri, eller ja Helene hade sina 2 med sig.. Oliver sover i vagnen 7 veckor gammal. Men Tyra som e lika gammal som Leia har ju spring i benen.


Leia fick givetvis lite kläder hon med, sa till mig själv att jag bara skulle handla till mig själv. men i sista butiken så gled jag på ngt mystiskt sätt in på barnavd. Där blev det en munkjacka, tunika + leggings å ett par lösa leggings. Det absolut bästa modet! Leggings.


Skönt solen kikar fram därute. Hoppas att den stannar så jag kan ta en promis hem m Leia å hon kan få gunga lite. Tjatat om det hela veckan..men vädret har inte varit så himla skoj så att man känner för att stå ute å putta på fart en längre stund.

Bild från förra årets första skansen besök.
Ska messa Deklath å höra om hon vill me.





kram

onsdag 9 april 2008

MSN

Loggade just in på MSN. Min allra käraste vän Natti var ju inloggad som alltid denna tid eftersom hon e på arbetet. Men sen kom även en "mamma" vän in. pratade lite medans jag bloggade runt å fick syn på en klänning från HM som jag ville prova! Men vädret e inte så lockande att ge sig ut i idag...
Nämnde det för H ("mamma vännen"). Haka på till skärholmen då, sa hon.

åhhh va kul! Handla kläder när Leia e på dagis e inte varje dag. Den här dagen lös precis upp!









tisdag 8 april 2008

Tisdags tema -MAT-

Bloggade runt på favorit ställena å ja just det, det e tisdag å dags för "tisdags tema" som jag för övrigt har lyckats komma ihåg vid 1 eller 2 tillfällen....men nu så.


Temat var nu MAT. Å vad kan passa bättre än den här bilden då?
Just nu går det bättre å bättre med just mat.. hon e väldigt kräsen, å bestämd. Vill hon inte ha så vill hon inte. I det här fallet var det yougurthen som funkade bäst. Bilden tog jag så sent som i oktober.
Nu ska jag försöka få tag på faster C så jag kan få skjuts till Leias dagis för att hämta hem henne, det regnar å har ingen vidare lust att knalla då. Skönt nog är det bara månaden ut, sen e det slut på knallandet fram å tillbaks upp å ner för alla backar. I slutet av sommaren har hon förhoppningsvis fått en ny plats på förskolan här bredvid, gu va skönt!! Ja jag väntar tills jag får platsen! När hon väl har kommit in så e ju bebben i magen garanterad på samma dagis!
Just när regnet började så landade då ena syrran m familj i Egypten å ska koppla av där den närmsta veckan. *avis*
Men glad för deras skull! Undertiden de e där e det fullt hus i deras hus, äntligen hemma, ja tv programmet, ska bygga ett gästhus hos dom. Spännande!
kram

*asgarv*

söndag 6 april 2008

utflykt



Åkte på en utflykt i förmiddags, till södertälje.


Synd att det inte var ngn sol bara... Men det får vi tajma in till nästa besök. Nu vart det rätt spontant att bara packa in sig i bilen å åka dit. Torekällberget.