fredag 13 juli 2007

EN KUL DAG!...

Fast i morse kändes det som.... -Ännu en tråk dag....

Men så loggade Helene in på msn... tänkte: hon jobbar säkert, men jag skrev en rad... Hon var hemma! Sin första semester dag. Hon å dottern Tyra kom över hit. Vi var ute å lekte en stund innan det blev lunch dags för kidsen å efter det dags att sova.. för dom då. När de slaggade så satt vi i lugn å ro och åt lite lunch å funderade om vi skulle åka till lekslottet när de vaknat. Sagt å gjort. Kl ca 16 var vi där, massor av barn! Tydligen ska de ha stängt nu i 2 veckor så verkade som om ALLA visste det å passade på att gå dit just idag....

Barnen lajjade omkring på varsitt håll. Efter 1 timmes spring så packade vi in oss i bilen och åkte hem. När vi kom hem så ringde jag John... : pizza idag? Jupps!


När jag hade smällt i mig min så blev jag sådär mätt som man bara kan bli av just pizza... bläää mätt..

Sen gick vi ut å rörde på oss lite... Ut till lekparken..


Nu tycker jag att Leia bör somna som en stock ikväll efter allt röj, men det tar väl som vanligt ca 1 timme att natta henne... förstår inte när det ska ge sig... förr kunde hon ju somna på typ 15 min iallafall.... men nopps! Inte nu inte. Johns tur att lägga inatt.. så jag kan sitta här framför datorn å surfa runt!


Nu återstår bara 4 dagar.. sen:: Cypern HERE WE COME!!!

John har semester nu, så det känns skönt. Ska försöka hitta på ngt att sysselsätta sig med nu tills vi i princip drar till arlande...


Lördag: Leias faster Claudia kommer hem från en 3 veckors lång semester i Spanien. Så då ska vi träffa henne...


Söndag: inget planerat.. ska nog försöka slänga ihop en slags packnings lista, som jag ändå INTE kommer att följa...


Måndag: shoppa alla saker som ska shoppas inför resan.


Tisdag: packa.....


Onsdag: packa... dra till arlanda....


torsdag 12 juli 2007

UNDERBARASTE BÄSTASTE MAMSEN!

Vid ca 10 imorse ringde mamma å sa åt mig att hon vill ha kaffe när hon kommer...

-okej!

Så kl ca 20 över 11 kommer älskade mamma/mommo å bästaste äldsta syrran Sussi.. Jag å Leia stod i sovrummet å spanade ner från fönstret... Vi såg dig där uppifrån Sussi. hehe, här kan ingen smyga... Visste inte att hon följde mé, så de tänkte väl då överraska oss.. Ser allt!....

Med sig hade de en super smarrig längd, (kaffe br´ö) mmmmm smaskens.
Å mamma hade shoppat loss ordentligt på panduro, massa då menar jag massa fina scrapsaker . Blir ju helt salig. Löööv it!! Tack igen mammis! Mammor dom kan dom!
Pöss!

De stannade på en kopp kaffe å lite bs med Leia, sen åkte dom. Mycket trevligt med besök! Usch detta regn alltså. blääää. Tur att vi drar till cypern på onsdag... men enligt aftonbladet ska värmen komma imorrn... Skulle vä vara typiskt om sommaren kommer just när vi åker....jaja bjussar på det.

Nu ska jag kika lite i inspirationsbladet till scrapbookingen...

Inga soliga kramar här inte....

tisdag 10 juli 2007

TISDAGS TEMA.




Tänkte fösöka mig på det här med temat.. som kommer olika varje tisdag. Den här vecka är det NOSTALGI: var då tvungen att slå upp ordet. Aldrig hört talas om det, därför är jag osäker om min bild funkar till ordet. Men så jag för står ordet rätt så är det ngt man liksom kan se tillbaks på.. en slags längtan skulle man väl kunna säga.






hmm jag testar: Bilden är ju nu INTE tagen av MIG.. men på MITT/VÅRT bröllop....

måndag 9 juli 2007

whaaa!


E alldeles sprallig å skakis!! Vi SKA åka på semester om ca en vecka! Ska bara bli SÅÅÅ skönt! Helt underbart. Å jag e säker på att Leia kommer att stormtrivas!! Bada bada bada!

Planet lyfter 18:45 på onsdags kvällen (den 18:nde) Så förhoppningsvis somnar Leia på planet... å sover hela vägen fram.. kanske ända tills vi kommer till hotellet.. I wish!


Mitt 211.. favvis program har premiär imorrn med! SO YOU THINK U CAN DANCE. Å såå bra! Himla mycket sååååå idag.. Men jag känner mig bara sååå gla.. hihi. Den elake kocken e ju såklart imorrn me på tv. Missade förra veckan. Å så onsdag pussy cat dolls... hinner med en vecka till.. sen drar vi. Då får jag ställa in teven. Vill ju inte missa ngt. Å inte nog med det. Hell´s kitchen börjar I DAG!!
haré alla!!

söndag 8 juli 2007

RESA PÅ G!!!!


Hit!! Till cypern. Den 18. Alltså om ca 1 vecka.. NIIICE!