lördag 26 maj 2007

Jaha Syrran Sussi...


Antar att du ville SE bilderna...



Moahahahaha!!


Gwen Stefani feat. Damien Marley Now that you got it.

Jag säger bara... SOMMAR!!

fredag 25 maj 2007

photoshop


man tröttnar aldrig!! Har nu hittat ett par mycket intressanta bloggar som rör just photoshop..


Just nu håller jag på att förbättra bilder med just lite mer skärpa.. jag som alltid har tyckt att mina bilder e super bre.. ja de flesta. Men nu om jag jämför så stämmer det inte alls..


Kolla in..


sen skiljer ju då inställningarna på om man ska framkalla eller bara visa på ex bloggen...


torsdag 24 maj 2007

Syster dagar...

bild: jag. Leia å Malin
Igår... (onsdag) åkte jag å Leia till årsta havsbad för att hälsa på min äldsta syster..Sussi.

De har fått en sån super stor studsmatta av mamma. Den var super populär. Leia älskade den. Hon sprang på den så jag fick springa runt den å passa så att hon inte skulle ramla ner. Själv hoppade jag lite, lite halvläbbigt, men framför allt jobbigt! Tog ett par bilder när syrran hoppade...mycket vackert! hihi. Kl ca 17.30 åkte vi därifrån till Nathalie å fikade en stund! Blir ju inte att man ses så ofta nuförtiden. Men snart tjejjor är det den 5 juni...vi har bestämt att varje år den 5 juni SKA vi ses å hitta på ngt skoj.. iår ska vi bowla å avnjuta en smarrig middag på ngt mysigt ställe. Vid ca 20 kom vi hem helt utmattade bägge 2.


Idag: "minsta" "kortaste" syrran kom hit med sina barn Leo å Malin kl ca 09 ..för att vara exakt.. 2 min i 9! Vi skulle besöka lekslottet. Vi gick härifrån ca 09.40. Väl framme så var det full fart.. även på oss.. syrran å mig. Vi klättrade runt mer än barnen ett tag. Det var super kul!! Vi åt lunch och lekte lite till efter det. Sen begav vi oss hemåt. Stannade till vid en lekpark här intill för att invänta att Leias farmor skulle komma hem så vi kunde ta en fika där... SEN gick vi hem å lagade middag. Kl 19.20 åkte dom hemåt å Leia fick sig ett bad. Slocknade nu kl 21.

Puh nu har min trötthet från idag kommit ikapp. Känner mig helt slut. Inte nog med att man har haft fullt upp utan det har ju varit super varmt ute! Skönt! Nu ska jag kasta mig i soffan å kolla på tv!


tjenixen.


tisdag 22 maj 2007

måndag 21 maj 2007

MÄRKLIGT!




Så skumt!!





Inatt vaknade Leia 2-3 ggr på raken.. Eller ja vaknade gjorde hon inte, hon liksom gnydde till. Drömde något läskigt tror jag..





Men iallalfall, när hon då vaknade för 3.dje gången på en timme så föll hennes drömfångare ner i golvet. Den hänger vid fönster handtaget å kan omöjligt ramla! Den hänger som på en krok i en ståltråd. Men den föll iallafall. Efter att jag hade hängt upp den så vaknade hom inte mer på hela natten...Visst det kan vara en slump, hon har ju sovit hela nätter nu i några dagar. Men det var som att den verkligen "fångade" drömmen. Förstår ni vad jag menar...





Rätt häftigt men oxå lite kusligt...







Bild: eget collage med bilder från google

söndag 20 maj 2007

scrappade lite..

.. medans Leia sover å John tvättar bilen.

Solen e framme! Såg ut att bli regn för en stund sedan.. Hoppas att det håller i sig.


Till den bästaste mormorn!!

snart är helgen slut..







1 dag kvar på helgen..




Känns relativt bra ändå, känns som om det har varit en låååång helg.




FREDAG: Mamma, syster Tina med sina 2 barn Leo å Malin kom hit på morgón kvisten.. ca 10. Vi åt super gó lunch (mamma tog med sig hemma gjord foccacia) Barnen åt blodpudding..(inte lille Leo..)




Sen sov Leia i 2 timmar..skönt! När hon hade vaknat tog vi alla en promenad ner till vivo för att inhandla lite grönsaker för kvällens grillning. Strax efter att vi kommit tillbaks hem så kom pappa John å pappa Tevfik..(Malins å Leos pappa) Vi satt uta på altanen i solen å korkade upp lite vin. Super skönt. Grillningen blev lyckad å resten av kvällen med. Med god efterrätt. Tack mamma för allt!! Det e stort set omöjligt att bjussa henne på middag.. tar alltid med sig allt!! Nästa gång vill JAG bjuda!




LÖRDAG: vi åkte till IKEA å strosade lite. Handlade lite smått å gott. Spanade in sängen som vi ska köpa till Leia. Det blev grillade hamburgare å korvar till middag.




SÖNDAG: hmmm det sägs att vädret ska bli lika som igår... vet inte vad vi ska hitta på..