fredag 17 augusti 2007

onsdag 15 augusti 2007

Igår kom tårarna....


Igår kände jag en klump i halsen när jag skulle lämna Leia på dagis. Det gick inte att hålla inne, tårarna rullade ner men jag skyndade därifrån så inte Leia skulle se, hon har ju så kul!
Tog med mig en filt å la mig på gräsmattan utanför badhuset som finns en bit ifrån. Så fort jag kom dit så kännde jag hur skönt det var att bara koppla av, å veta att Leia leker å har kul. Dröjde inte länge innan de 2 timmarna var över å det var dags att hämta henne.
Allt hade gått super å hon hade ätit massor me lunch (fiskbullar). Bra bra! Så fröken ANN sa att Leia kunde stanna till kl 13 imorrn (dvs idag onsdag) Villket betyder att hon ska sova kvar där efter lunchen.
Ska bli spännande att höra när jag ska hämta henne hur det har gått.






Nu måste jag börja röja hör hemma, Sa igår till mig själv att jag skulle städa här hemma idag...



Mycket skönare att bara sitta framför datorn å njuta av lugnet... hmm nepp upp å hoppa!!!






måndag 13 augusti 2007

tror knappt att de e sant!



Leia e ju bara såå duktig! *stolt mamma snack*



Idag var hon på dagiset utan mig en hel timma! Ja satt i fika rummet med en kopp kaffe å korsordstidningen i högsta hugg, nice nice, me like!



Imorrn ska jag lämna henne å traska hem en stund... lite läbbigt, hon ska vara där i 2 timmar imorrn å till ock´h med stanna på lunchen. Kommer nog att kännas jätte konstigt att vara här hemma en stund när hon e på dagis... va ska man göra då liksom. Jag tror nog att jag kommer att vara helt tom i skallen å bara tänka på henne.... fjantig man e va? Men det sköna är att jag ser ju på henne hur kul hon tycker att det är att vara på dagis!! Det e ju skönt! Känns bara som jag går å väntar på bomben.. när ska hon bli ledsen.. hoppas ju förståss på att hon inte kommer att bli det ngn gång ever! Men det e ju vad jag har försått jätte ovanligt.... Usch vill inte att min lilla tjej ska bli ledsen jue!!




ytterligare ett kort från Cypern påLeia






Nu har nedräkningen på mina "hemma" dagar börjat för mig med...




.............endast 8 dagar... sen e det jobbe som gäller..




Igår var jag hos äldsta syrran i årsta havsbad med mamma, Malin å Leo.. å Leia förståss.

Fam Baytorun flyttade så vi var där så de kunde flytta ostört! En super mysig dag. Var ute hela dan å barnen lajjade massor! Mycket skratt blev det både från oss vuxna å barnen!



BALLONG TAJM! mommo, Malin, Leo å Leia!