torsdag 6 december 2007

11-19.30


dax att jobba sent då. Skönt på ett sätt. Leia vaknade innan oss imorse närmare bestämt kl 06.02. Men tror att hon slumrade till en stund bredvid mig i sängen. Så mysigt att höra hennes små fossingar tassa in till oss på morgonen.


Hon har ju vaknat nu på natten å har velat komma in till oss, det kan man ju inte neka. Men nu har vi inte sovit ensamma i vår säng en enda natt på vääääldigt länge. Så inatt när hon vaknade så la jag mig så där lagom ihop vecklad i hennes säng å somnade bredvid henne en stun sen smög jag mig tillbaks till den lagom stora sängen igen. Å det funkade tydligen. Kände mig jätte utvilad imorse, men nu efter nån timme så kommer tröttheten sig smygande tillbaks känner jag... vill inte lägga mig å slumra till en stund heller för då blir jag väl som ett vrak när jag tvingas vakna för att det e dax att gå till jobbet.


Kan inte undgå att tänka på att jag e hemma ca 20.45 ikväll å ska upp 04.30 imorrn igen, Leia sover när jag kommer hem å har inte vaknat innan jag går hemifrån heller...skruttan.


Imorse när hon å John gick till bilen för att åka till dagis så ropade jag

Hej då älskling!!


Leia:

- hej dåa "älkling"


den karamellen suger jag på idag!


pöss på er!"

måndag 3 december 2007

varför har man inte hört ngt från Agnes..?

Måns Zelmerlöw - Brother Oh Brother

VAB morsan..

Ja jag e fortfarnade hemma med Leia, eller ja jag jobbade 1 ½ dag förra veckan. De ringde från dagis till arbetet i torsdags å berättade att Leia hade kräkits. Så det var bara att kasta sig på tåget. John hämtade upp henne från dagis med bilen å därefter mig i centrum å körde oss hem. Både jag å Leia somnade i 3 timmar på em. Febern har nu alltså hållt i sig sen i torsdags tills imorse måndag. Hade tänkt att gå till vårdcentralen med henne för en undersökning men då hade febern fösvunnit! Skönt! Så nu hoppas jag på att hon håller sig frisk tills på onsdag då planerna är att jag ska tillbaks till jobbet å hon till dagis!

Stackarn verkar som alla bacilusker vill åt just henne! Har väl kommit en ny till dagis när det e dags att gå dit.. Hoppas inte!!!

I söndags (dvs igår) Åkte jag viking line i 12 timmar med jobbet. Årets julbord. Det var riktigt trevligt!


Nu ska jag försöka slänga i mig lite mat medans Leia sover.