fredag 29 juni 2007

Leia vs loka...

grinden....


Ska bara måla den gul.. Å ja... altanen ska med målas gul... förstår inte varför förra ägaren valde just grön färg... grönt e skönt...Inte direkt i ALLA lägen då´ra.. enligt OSS.

DAX Å BÖRJA SCRAPPA PÅ... RIKTIGT..

har ju bara testat det här sk digitalt innan... men igår kom Leias faster Carro med en super suprise till mig. Hon hade svängt in på panduro å sett att det varit 50% på en massa scrap grejer... Hon kom ihåg att jag hade nämnt att jag ville testa att göra ngt sånt till Leias album. Hon köpte en MASSA prylar!

SÖTIS DIG CARRO!!! tack tack tack!

Bild: fick bla det här start kitet.


Blev iallafall suuuper glad! Såå nu ska det till att scrappa "på riktigt"


onsdag 27 juni 2007

Mysigt mé regn... ibland..


...men nu ska ju då det här hålla i sig i ett par dagar har jag hört, mindre kul.


dag har jag å Leia haft det riktigt mysigt här hemma. Vi har lekt å busat massor så till å mé jag behövde sova efter lunch. Till mellis blev det till att kapa upp den jätte stora vatten melonen som farmor (Leias) köpt till oss. Jag avnjöt den med en skiva feta ost till medans Leia nöjde sig med enbart melonen. *shlurp*


Ngt annat har faktiskt inte hänt här hemma... Ja som e värt att skriva om.....


Får se vad som händer de närmsta dagarna om regnet nu fortsätter... kanske våldgästar grannen ngn dag så barnen kan leka ihop.


Annars ha´re.

söndag 24 juni 2007

HAMBURGARE DAX..

Nu ska vi grilla lite hamburgare till middag.... kl e nu 20.41...

Har precis lagt Leia, hon har kommit in i nån fas... kämpa allt vad du kan för att inte somna.. Inte ett dugg kul!! Blir gaaaalen!

iallafall.. ang gårdagens film hot fuzz... värdelös!!
kollade på x- men istället. den var däremot bra