lördag 25 oktober 2008

film tips..

Såg klart på en film igår, har en tendens att somna efter halva... Men den igår (felon) va bra. Fick lite ont i hjärtat emellan åt.. Sevärd, tycker iallafall jag.

Ska bli oväder imorrn har jag hört. Blir till att pyssla lite här hemma med diverse saker som inte blivit gjorda. Typ lite klädes kartonger som ska upp på vinden, ska sätta upp en teve i leias rum... å lite ennat smått.

kram på er

Klippte leia idag. blev något kortare än jag hade tänkt, men fint ändå.

måndag 20 oktober 2008

Puhh

.. Helgen slut i all hast. Har varit ngt varenda sekund..

I fredags tog vi ledigt från dagis å åkte till junibacken med ngr släktingar, till våran fasa var det en ganska lång radda med andra "folk" som med ville in där just den dagen.... (nästa gång åker vi må,tis,ons eller tors. Inte en fredag..) Annars var det jätte fint gjort där inne. Oscar hängde med på magen men honom lämnar jag nog hemma med ngn nästa gång vi åker. Så man kan springa omkring lite mera med Leia därborta.

I lördags var d bröllop så mamsen kom å var barnvakt. Varför blir d så stressigt innan varje bröllop? Spelar ingen roll att man förberett allt innan. Alltid nya saker som kommer upp sådär en kvart innan man ska gå.

Igår var vi på "efter bröllops middag".. Så mycket folk som kom från utlandet till d här bröllopet så de hade en middag dagen efter så man kunde sitta å samtala lite innan de reser hem igen. Ljud nivån e ju på max under själva bröllops festen annars.

Nu börjar hösten komma igång, märks på både vädret å aktiviteterna.... har ngt varje helg nu fram till jul... många utav släkten som ska firas nu under okt/nov månad. Själv planerade jag lite med mina barns födelse datum... *fnizz*