lördag 12 juli 2008

Snitt


Mmmm så blir det, snitt. Var på specialist mottagningen på huddinge igår angående röntgen provsvaren på mitt bäcken. Å enligt barnmorskan där så rådde hon mig till kejsarsnitt den här gången med. Så det e bara till att lyssna.

Däremot fanns det knappt några tider kvar för operation... fick en tid den 24 alltså endast 4 dagar innan beräknad förlossning....i sista laget, Leia kom ju 5 dagar för tidigt. Så jag hoppas att det inte sätter igång innan, gör det d så blir det till att åka in så får de stanna upp förlossningen å försöka hitta en operations tid påå huddinge eller i värsta fall på ngt annat sjukhus....

De skulle hålla utkik efter en tidigare tid för operation ifall ngn dyker upp, de skulle vilja snitta mig redan nästa vecka..

Nu i efterhand känns det ok.. Men ändå lite tårar i ögonen när jag tänker på att jag ska vara utan Leia i ca 3 dagar.....Som om jag är den enda i världen som snittas på andra barnet å tvingas ligga inlagd... Jag vet att jag inte vill att hon ska komma in till sjukhuset för att slippa säga hej då till henne å jag å bebisen ligger kvar.... Huaaa. Jobbigt lär det bli..


Men super mysigt när vi ska komma hem å bli en familj på 4!!


kraaaam

tisdag 8 juli 2008

VITT




har målat vitt idag.. heeela dagen. från kl 14 till 19 . Trappan. Blir super fint! Leia har varit hos farmor hela dagen. John å jag har donat här hemma. Var på barnmorske besök fm. Allt såg bra ut. Ska till specialist på huddinge på fredag, de ska mäta lite till på bäckenet.




Imorrn ska jag till tandläkaren... halva min tand gick sönder igår..... hoppas att jag inte behöver dra ut den.... hua.. mm jag vet ska ju föda barn om ett par veckor men ändå.




Ska försöka komma ihåg att ringa frissan imorrn i hopp om att få en tid till att fixa utväxten innan vi ska på Ninos förlovning på söndag, då kommer mamsen hit å e barnvakt. Hon har köpt ett super gulligt spjälskydd till bebben.






Nu börjar dessutom nya So you think you can dance. På femman




måndag 7 juli 2008

Redo


Semester

Nu har John semester!! Skööönt. Var ute å flängde igår å inhandlade det mesta till alla, eller ja endel projekt här hemma som jag vill ha klart innan bebben landar.... Om det e möjligt.

Idag kommer några grannar på morgon fika. Länge sedan jag var uppe vid den här tiden ( tid: 08.40) Leia brukar vakna runt 9 tiden annars, men idag var hon klar vaken redan innan 07. Men var lika bra att pallra sig upp så kan hon/vi ta oss en lur vid lunchtid.

La ut vår bar till salu på blocket, efter en timme så fick vi sms. så igår söndag var den såld. Dom kommer å hämtar den imorrn tisdag. Skönt att bli av med den. Visst den e fin men den har egentligen bara stått utan användning hos oss. Dessutom ska vaggan få plats nu med.....

Nä nu ska jag se om vi ska slänga ihop ngn kaka eller dylikt att bjussa på

kram!