lördag 17 november 2007

gårdagen var okej...

maten: 4 olika pastarätter fanns att välja på... vi valde ngn med kyckling i, kunde gjort den godare själv. Men resataurangen tycker jag var mysig. Stolen.


Teatern var okej den med inte tråkig men inte asbra heller. Ulf brunnberg var ju såklart super! Diggar honom. Han ser ju så snäll ut! Påminner lite om pappa, det jag minns utav honom dvs vitt hår....

Leia sov os svärmor så sovmorgon fick vi här hemma. Ända till 11 sov vi!


Leia å jag har bla suttit å tittat på kort idag då vi bläddrade förbi det här....



Hon utbrast LEO!! eller ja EO...

näää sa jag, det är ju Leia när du var bebis.


Då sa hon överlyckligt... NATTIE!!!

jaaaa det e Nathalie.


nu ska jag sätta mig å scrappa lite så Leias album blir klart i år iallafall...

kanske till och med ska blanda mig en cosmo...

fredag 16 november 2007

teater & middag för 2

Det e det jag å John ska göra ikväll! På tiden att vi kommer iväg, fick den i födelsedags present at tina å tevfik när vi fyllde år FÖRRA året...
Myspys!

Idag tog jag Leia till vårdcentralen för att kolla upp hennes ögon, visade sig att vara en infektion. Så doktorn skrev ut en salva. Hostan envisades jag om att jag ville ha ngt åt. Hon har ju hostat nu kvällstid i flera månader.

Väl nere i C å inne på apoteket var givetvis salvan till ögonen restad överallt!!! Skulle ringa tillbaks till doktorn för att få ngt annat.. lunchstängt!! Blir man glad eller.

Så nu ska jag försöka få tag på henne så John får hämta ut det på hemvägen.

kram på er, ha en superkväll! För det ska jag!!

onsdag 14 november 2007

pappa kom hem..

...för vi längtar efter dig!

Känns som han har varit borta i en evighet! Men endast 2 hela dagar. 2 låååånga dagar.

Igår blev dagen full med händelser trots den inställda turen till IKEA med söstra. (Sussi)
Började med fika hos Ebru (kusin till john) Sen hem, lunch och sova. Åkte ner till kyrkan.. "tanterna har träff där varje tisdag.. lagar mat å syr. Men vi kom endast för fikat.

Sen ner till willys å en vända in på interflora. Deklath fyllde år..ö.. johns kusins fru... Närmare bestämt Georges fru, de ska dessutom få barn snart..beräknat till den 18:nde. Sen blev det gasen hemåt å äta middag å sen vidare till Deklath. Där Leia bjussa på en dans show. Så¨ååååå stolt var jag!!

kl ca 22 kom vi hem. Leia kändes lite varm så jag tog tempen.. bara 38.5 men gav henne en alvedon eftersom hon fick krämpor sist. Hon somnade ganska snabbt.. å jag med för den delen.

Upp vid ca 09 imorse å över till en annan släkting mittemot. Liz m dottern Angelina, på morgonfika. Gick hem lagom till lunch. Leia somnade i ca 20 min efter en låååångstund. Bestämde mig för att lägga mig jag med för att försöka få henne att somna om.. men inte det inte. Bara tvär vägrar trots att hon var så trött så hon knappt orkade hålla ögonen öppna. Jaja..

Svaret till det beteendet kom inte långt efter att vi kommit ner.. kräks 2 jätteblaffor. Stackarn! Känner man sig som en urusel mamma då eller... ehh YES! Min lilla skrutt.. men kort efter det blir hon sig själv igen!

Kl 19 somnade hon nog på en sekund. såå trött. men glaaad! För imorrn ska vi åka tåg in till mommos jobb där vi ska träffas för att avnjuta ngn god lunch ihop.

P&K!

måndag 12 november 2007

pluttan!

vill scrappa nu!! Men vill helst ha ett dygns tid ostört... kommer det någonsin.. eller åtminstonde en dörr att stänga, kanske till å med ett eget scrap rum. Ja ett sånt rum som har ALLT inom scrap... ja jag vet, en dröm bara. Vill ju bara göra klart Leias salbum för att sedan börja på ett nytt....


satt å grejja lite med photoshop bara, länge sedan sen sist. En bild på Leia såklart.


RESULTATET:

Är defenitivt nöjd!

Enklast e finast! Pöss å kram!

Å grattis till Nathalie på dagen D!