tisdag 12 februari 2008

Igår..


.. måndag. började sådär, men fortsatte super bra!


Jag å Leia åkte in till vårdcentralen på morgonkvisten..eller ja, vi var där cirkus 09.15.(öppen mottagning 9-10) Tänkte att vi var i god tid... nr 23 fick vi!!!!! kul. NO!

Efter 2 timmar fikc vi komma in till tant mes eller super mes doktorn.. (kvinlig) Hon pratade sååå uuutdraaget maaan kaan tääänka siiig. Inte konstigt att det tagit sån tid... Hm men iallafall.

Vi åkte in för att jag trodde att det var en ögoninfektion p g igen i Leias öga, villket det då sk visade sig att inte vara efter lååång väntan. Hmm jajaja, bättre att ta det säkra före. Efter det sprang vi ner till bilen för att trycka gasen i botten mot årsta havsbad.Till söstra.


Kl var då prick 11.24, tänkte att vi skulle hinna dit till 12. Söstra skulle börja arb kl 13 så 1 kaffe kunde vi ta ihop innan iallafall.. Men så ringer hon å säger att hon börjar inte förräns kl 15, jippie! Vi kom dit å Leia började med att testa om studsmattan fortfarande var bra, det var den...Charlie kom hem från plugget å en stund efter kom Victor med. Leia ropade efter dom varje sekund tror jag. Sen in å käka lunch å sen fika. Myspys! När kl sedan blev runt 14.30 körde vi syrran till jobbet å sen for vi hemåt.

Leia var en sån väldigt tung trasmatta när jag försökte få liv i henne när jag hade parkerat (eller som Leia säger.. parkererat) Väcka henne gick iallafall inte så det var bara att kånka in henne-. Hon sov vidare på soffan en stund. Den stunden han jag plocka lite samt ta bort belysningen utanför. Känns liksom lite dax för det....


Idag e vi bara inomhus..sådär lagom ruggigt ser det ut att vara där ute.


hra inte hunnit installera om photoshop.. så ursäkta de röda ögonen på bilderna en stund framöver.....


kraaam