fredag 1 juni 2007

Mario Vazquez-Gallery

länge sedan..eller om jag ens någon gång har blivit så rörd av en låt som denna.

*torkar tårar*

Juni månad...

hmmm inte sol å sommar ännu....





Usch tanken på att jag bara har ca 2 månader kvar hemma börjar tränga sig på. Tänk att skruttis ska in på dagis´, får besked om vilket hon kommer in på nästa vecka....


Trodde inte att jag skulle känna så här.. jag ska liksom vara borta ifrån henne å vise versa i väldigt många timmar. Huuuaaa. Försöker att intala mig själv att det är ju normalt...de flesta barnen går ju på dagis å dom tycker ju att det är jätte skoj, leka leka leka...! Jag minns, ja när jag gick på fritids...att det var super skoj! Det går säkert bra..men det känns VÄLDIGT konstigt..att vår lilla tjej e ganska stor! *snyft*





Men det e ganska lång tid kvar... förhoppningsvis drar vi iväg på en resa någonstans innan... jaja nog om det.





Idag är det FREDAG!! Inte så stor skillnad för mitt vardagsliv..förutom att John e hemma. Imorrn ska vi förmodligen dra iväg å fixa pass till oss alla 3, så vi har det gjort. Smidigt e det ju nu iallafall... allt sker på plats, men det kostar mer med... 1200 spänn för oss 3.. Ska bli skoj å se hur Leia kommer att se ut på kortet i hennes första pass.





Idag till lunch gottade vi oss med pannkisar, sylt å vaniljglass. Yummie!





Nu sussar Leia gott, å jag sitter här. Hon sov inte alls bra inatt, vaknade typ varannan timma å jag vinglade in i sömnen å stoppade om henne. Märkligt! Igår natt sov hon däremot från kl 20 till 07.30, vaknade inte en enda gång. Känns så himla skönt med sådana nätter. Jag känner mig pigg å utvilad. Men idag känns det verkligen att jag inte har sovit så jättebra. Känner mig inte super-duper trött utan bara lite ........ "vill ligga nerbäddad i soffan å kolla på film" .... får se om jag tar mig en tupplur i soffan. Men vill liksom inte looosa min egna tid. Bara så skönt att sitta å surfa lite...vi får se hur jag gör...



torsdag 31 maj 2007

ännu mera pyssel...


Han ytterligare en bild medans Leia sover...

from this...














































To this....















































Kan man ha en sötare systerdotter..?

NONONO!!

hittade lite roliga ramar....







Sätter därför in min morsdag blomma i en härlig fluffig ram...









Ikväll kommer Nathalie förbi på en fika + att hon ska låna en klänning.






Ska nu läsa vidare å bli ännu mera insatt i photoshop... Skoj skoj!






onsdag 30 maj 2007

sysslolös...


... Nej då, alla dessa bloggar som jag har under mina favoriter på min dator tar ett tag att bläddra igenom.. men det e bara så kul! Särskilt roligt är photoshop bloggarna, mycket tips å tricks. Alltid lika kul att lära sig ngt nytt. Men nu har jag bläddrat igenom lite å till å med hunit göra en bild... se nedan. Å Leia har bara sovit i ca 30 minuter så jag har MUCHO egen tid kvar... Man ska väl inte säga för mycket nu antar jag då vaknar hon bergis.


Ska snart hugga in på en nybakt kladdkaka med lite smak av apelsin som jag slängde ihop efter frukosten... tänkte att ha ngt gott att bjuda på om ngn tycks dyka in på fika... Mina bullar finns oxå kvar i frysen.. men alltid roligare att baka nytt... inte minst till mig själv.


ooops. ringer på dörr´n...


återkommer...


tisdag 29 maj 2007

NAMN...

Läste nyss i en annan blogg angående hur vissa väljer namn till sina barn..



Ett exempel


Visst killen e ju inte svensk....

Ett gott skratt fick man ju iallafall...stackarn.

måndag 28 maj 2007

samtal...


...har gjort en mängd... eller ja hela 3 st viktiga samtal idag..


1:A ringde järnia ang ett lock till kaffe kannan. ( Beställde en ny eftersom jag har tappat våran i golvet, slänge locket till den med..) Det skulle jag alltså inte ha gjort eftersom det inte följer med när man beställer en ny kanna! Så nu får jag vänta ytterligare ett par dagar för att kunna brygga hederligt kaffe..blir så trött.


2:A Ringde mitt lönekontor angående mina semester dagar..Hon var sådär glad..(NOT) så man bara vil piiiiip henne...Men hon fick rätt i slut tampen, bara så irriterande. Mina sparade semesterdagar fanns kvar å jag hade fått rätt antal semester dagar för i år, visste bara inte att de stod lite högre upp på specen. Villket då samtalet gällde.


3:dje å sista: Ang dagisplats... Leia kommer inte att komma in på dagiset som ligger granne med oss. Bläää va ledsen jag blev. Men en dagisplats är vi ju garanterade.. men bara vilket vi kommer att bli placerade på vet man inte ännu.. får besked nästa vecka.. uääääÄ!!


Min kära vän Nathalie loggade in på msn å sände över lite fotografier.. alltid skoj.

Här följer ett på oss 2!


MISS U KOMPIS!!


Vi har gjort såååå mycket skoj i våra dagar!!

kram på re´j å alla andra.

söndag 27 maj 2007

Mammornas Dag!



Idag är det mors dag!!





Morgonen började med frulle.. efter det begav jag å leia oss till vivo, skulle handla lite ingridienser till tårtan som jag har tänkt att baka och ta med mig ut till syrran idag. (Mamma, Tina m barn..Tevfik arbetar) ska ut till Fam Blomgren.. andra syrran, å grilla ikväll.



Väl på vägen hemåt såg jag våran bil komma farandes.. med John i...

Det tog en stund innan han stannade, konstigt tyckte jag så som jag vevade borde han ha sett mig lååångt innan han kom såpass nära..





När han väl backade tillbaks så förklarade han att han hoppades att jag inte skulle se honom..han skulle ner till C för att införskaffa en present... Min alldeles egna prins! Så gulligt!


Det slutade med att vi åkte ner till C allihopa. Jag valde en fin blomma till mig själv..hihi.





John suckade lite ledsamt... där hade han EN chans att överraska mig.. så kom jag på honom..





Men kom ihåg..





DET ÄR TANKEN SOM RÄKNAS.