lördag 21 april 2007

MAMMA TRÄFF.


Igår var mammorna här.. eller ja, vi som håller ihop sen föräldrar gruppen. Leia sov när de kom..i hela 2 timmar trots allt stoj här nere på undervåningen. Ibland kan även hon förvåna en....


När hon vaknade blev det livat. Barnen lajade livat! Seth (Erikas), skulle bestämt ha ballongerna från alla.. Alva blev lite smått kinkig när han tog hennes.. Men Leia kan det här med att säga ifrån..på skarpen! Det stämmer det som Emma sa (mamma till Lea). -Leia låter som ett djur som ska skydda sitt revir... hon liksom får fram nåt slags morr av nåt slag... hon e rolig hon. Ena gången såg det ut som det skulle bli slagsmål mellan henne och Seth! Men Seth e rolig han med, han fick syn på Leias dammsugare i hennes rum, å oj vad han städade! hihi, han tyckte att det var väldigt skitigt tydligen!... Lea är en person i sig hon med. Hon skriker fram allt hon vill medla... Å lilla Alva sitter å gnyr fram den... i hopp om att någon ska ge henne det som hennes lilla finger pekar på. Å dom e sååå roliga allihopa!


Till syrran Sussi... en bild på glajorna å mig... kommer inom kort... Å den här med Leroys dans.. har jag redan sett. Nattie förklarade den en gång, hennes version var 100000 gånger roligare! Men visst kan jag visa dig...hehe. Men då kör jag nog cyklelpumpen!


Snart ska vi iväg till skärholmen C å kika lite.
(bilden: Leia å Lea... -Va, vi, nä vi gör inget man inte får... tror jag nog att dom tänker..)


Ha´re gött!
Ja just en liten tandsing har ploppat upp i Leias nedre tandrad... nu, de kommer nog att ploppa upp titt som tätt nu. Så nu har hon då hela 7st tänder...

torsdag 19 april 2007

Leia sover...


Nu har hon sovit i ca 2 timmar!!


Då blir det en scraping för mamma... Resultatet:


Träna idag igen..


Ja då var det torsdag å dags för den tuffaste träningsdagen på hela veckan... Det är upp å ner på golvet i ett himla tempo...Men alla vet ju att det är skönt när det väl är över. Så jag ska väl klara av den här gången med..levande, fast det inte känns så när man väl är där å svettas!

Idag var bilen hemma.. trodde att John tagit den till jobbet, men tydligen så tog de Ninos bil... goodi goodi. Eftersom vi var tvungna att bege oss ner till C idag för att inhandla fler näsdroppar. Det regnade ju inte lite heller när vi pallrade oss upp ur sängen (vi = jag å Leia) kl 10.29. Tog sovmorgon idag. Hon vaknade vid strax före kl 6 å var uppe å härjade men jag gick INTE upp. Tillslut kunde hon tänka sig att somna om bredvid mig, tur var det, kände mig som en zooombie. Så det var en välbehövd sovmorgon för både henne å mig känns det som.

När vi var nere i C så gick jag in på kappahl å lämnade tillbaka ett halsband...ville inte ha... men jag fick däremot syn på ett par tuffa solglasögon! Sånna stora som jag annars ser ut som en fluga i... men som här funkade. Kände mig faktiskt väldigt bekväm i dom. Så det blev nåt till mig idag igen.... får lugna mig med shoppandet lite nu tror jag, men det är ju bara sååå skönt när man hittar saker man vill ha utan att i stort ha letat.

Jag garvade ihjäl mig!!!

http://sjl.funnyordie.com//v1/landing.php

onsdag 18 april 2007

Heroes


Passar på att tipsa om den här SUPER braiga Serien!!!


U have to follow it!!


klicka på länken nedan.


Körde sten hårt igår!!


Jag åkte till träningen igår iallafall. Var lite seg men tog mig i kragen! LIKA BRA ATT KÖRA PÅ..BARA NÅGRA FÅ GÅNGER KVAR INNAN SOMMAREN.


Det var en tjej som har tränat ett par gånger men jag har aldrig liksom lagt märke till henne förräns igår... Jag säger bara det..det var himla svårt att hålla sig för garv. Hon var inte så "fit som i videon... men hon verkade tro att hon var med i den.....Call On Me. Herregud, det såg bara sååå kul ut. Kan ju knappt hålla mig för garv när jag tänker på det. Hon tänkte verkligen på hur hon såg ut istället för att bara köra loss liksom...


När jag kom hem så hade John lagt Leia, skönt! Så jag hoppade in i duschen direkt å sen kollade vi på Desperate housewifes.


Satt å pratade ett bra tag i soffan efter det. Om släktingarna å så....


Efter det dunsade vi ner i sängen bägge 2. Leia vaknade till ett par gånger inatt, men inte undra på det. Hon är ju super täppt i näsan pga alla tänder som e på väg upp. Kl strax före 06 tog jag in henne till oss. Vi vaknade inte förrän kl 08.30 nästa gång...eller JAG vaknade inte förräns då, rättare sagt... TUR att Leia har lärt sig att ta "fötterna först"...när man ska klättra ner från saker. I det här läget var det sängen... Jag vaknade av att hon står å plockar med mina saker i sängbordet... Då e man trött om man inte reagerat att hon tagit sig ner från sängen själv.. hon brukar annars sitta å pilla mig i ex vis ögat när hon vaknar. Undrar om hon gjorde det nu med, bara det att jag inte reagerade å hon tröttnade....


Idag har vi inget planerat. Inte nåt på hela veckan! BORING!!


... vill bara att hon ska bli frisk!

tisdag 17 april 2007

skrev inget om lilla bebisen..


Vart fullt upp att dokumentera om huset..glömde lilla Patrik som han ska heta! Han sov mest, som de små gör.... Men det jag såg så var han jätte söt! Mycket svart hår, jag tyckte han liknade sin mamma Malin mest.


Den här lilla asken fick vi. Innehållande små godsaker. Texten på asken har JAG lagt dit själv.



Jo Just det.. Leia släpper min hand mer å mer nu å knatar själv... Jag säger att hon går självmant om 2 veckor!! Snuttan e en stor snutta nu!!!

Det va för 17 ett slott!!!

Hmmm ang besöket igår....

Huset var så stort att jag höll på att gå vilse..ja nästan iallafall... Inte för att jag själv skulle vilja bo i ett sånt stort hus...men jag kan gärna tänka mig att besöka det fler gånger...

Entren bestod av en jätte stor å bred sten trappa..kom då upp till framsidan, som var som en stor uteservering. Inne i själva huset möttes man av en stor hall, ungefär som hela vår undervåning om inte liiite större. Till höger låg salongen å åt vänster köket med en stooor soffgrupp där man kan ligga å kolla på tv medans riset kokar...typ. Å köksö såklart!Gästrum å badrum fanns också. Å super stora garderober.
På ovanvåningen låg sovrummen. Master bedroom med eget badrum... å det "vanliga badrummet med jacuzzi å en tvätthiss ner till tvättstugan. (praktiskt...) Även ett mysrum däruppe. Ner i den såkallade källaren låg då tvättstugan å poolen med tillhörande bastu å dusch rum å även en liten bar hörna. NICE!!

Skulle bra gärna haft en dold kamera med mig...

Väl hemma i vårt hemtrevliga å plötsligt lilla hem... så åt jag å Leia middag ute på VÅR altan...

Lilla snuttan blev jätte förkyld inatt. Hon är helt svullen i munnen. Det är huggtänderna som vill ut. Stackarn. Ingen feber än så länge. Får se hur det artar sig. Snoret bara forsar ut.. Hoppas att tänderna bryter ut snabbt så hon blir den vanliga lilla glada å ivriga tjej! Klär henne inte att var en sjukling.

Tråk väder var tydligen beställt idag... Vad ska man göra då då...? Städat är avklarat..men hittar säkert nån vrå att dona i....

ska fixa nåt i photoshop nu om jag hinner innan Leis vaknar...

kraaaaam!

måndag 16 april 2007

Snart bär det av..

Snart ska vi åka till den sk jätte villan!! Väntar på att Leia ska vakna, hoppas att hon sover i 1 timme till. Hon har nu sovit i ca 45 min. Hon har ju sovit i ca 2 timmar på dagarna fram tills i förrgår när hon sov i vagnen, efter ca 1,5 timme vaknade hon. Men igår sov hon bara i ca 40 min i vagnen... hon var nöjd hela dagen ändå. Men så skönt om hon sover sin stund. (så jag får lite tid att sitta här å dona..)
De sa ju att vädret skulle bli fint idag med! i morse har det varit helt OK, men nu ser det minnsann ut som solen börjar att ge sig av... - KOM TILLBAKA!!!
Jag hade planer på att sitta uppe på balkongen å samtidigt få lite färg när Leia sov idag. Men ingen gasaande sol där idag inte. Grrrrr!

Hoppas att lill killen tycker om sina kläder som vi har köpt i present....Eller hans mamma Malin rättare sagt! Var ju i skärholmen igår å handlade. Det blev lite kläder från EXIT bla
de här byxorna. Så tuffa! En grön body till med nån text å bild på & en liten mjukis skallra i form av en giraff.. Hittade inga bilder på de sakerna.

Skriver lite mer om besöket när vi kommer hem..om det finns tid till det...

tjohoo!

söndag 15 april 2007

Sol sol härliga sol!!


Åhhh vilket underbart väder vi har! Det är sååå skönt. Känns som om jag längtar tills Leia kan gå själv nu så man kan sitta å sola...tills jag såg grannen svisha förbi vår ytterdörr imorse. När lille William hade "rymt" till lekparken. Hennes son (William) är 1 månad äldre än Leia å lärde sig nyligen att gå.


Idag känns det som vi har uträttat mycket, men ändå inget....!? Vi åkte till skärholmens centrum å köpte present åt en släkting till John som har fått barn. (jag ska dit imorrn å gratta.)

Svängde in på ÖB med å kollade lite. Kom ut med lite rengöringsmedel mm som alltid behövs. Efter det var planen att vi skulle åka till JULA för att lämna tillbaks en dammsugare. Den ÄR värdelös! Suger knappt. Men vi glömde ju den självklart hemma... så det får bli en annan gång..typiskt. Nu lär den stå kvar hemma en månad till innan man får tummen ur..piiiiip.

Sen in på citygross å handlade lite matvaror.


Vi gick ner en stund till farmor idag med. Skönt att få lite avlastning... + att Leia kan leka HUR mycket hon vill med fastrarna Claudia å Carro. Efter det begav vi oss hemåt, klockan var redan ca 19 då. Så det var i princip att sätta på Leia pyjamasen på en gång.


Så imorrn blir det med en schemalagd dag då vi ska ut till uttran där Johns släkting Philip bor med hans fru Malin å deras nyfödde son...som ingen vet vad han ska heta...

De bor tydligen i en super stor villa med inomhus pool å bio....ska bli intressant att se....


Å solen ska skina imorrn med! JIPPIIII