måndag 16 april 2007

Snart bär det av..

Snart ska vi åka till den sk jätte villan!! Väntar på att Leia ska vakna, hoppas att hon sover i 1 timme till. Hon har nu sovit i ca 45 min. Hon har ju sovit i ca 2 timmar på dagarna fram tills i förrgår när hon sov i vagnen, efter ca 1,5 timme vaknade hon. Men igår sov hon bara i ca 40 min i vagnen... hon var nöjd hela dagen ändå. Men så skönt om hon sover sin stund. (så jag får lite tid att sitta här å dona..)
De sa ju att vädret skulle bli fint idag med! i morse har det varit helt OK, men nu ser det minnsann ut som solen börjar att ge sig av... - KOM TILLBAKA!!!
Jag hade planer på att sitta uppe på balkongen å samtidigt få lite färg när Leia sov idag. Men ingen gasaande sol där idag inte. Grrrrr!

Hoppas att lill killen tycker om sina kläder som vi har köpt i present....Eller hans mamma Malin rättare sagt! Var ju i skärholmen igår å handlade. Det blev lite kläder från EXIT bla
de här byxorna. Så tuffa! En grön body till med nån text å bild på & en liten mjukis skallra i form av en giraff.. Hittade inga bilder på de sakerna.

Skriver lite mer om besöket när vi kommer hem..om det finns tid till det...

tjohoo!

Inga kommentarer: