söndag 15 april 2007

Sol sol härliga sol!!


Åhhh vilket underbart väder vi har! Det är sååå skönt. Känns som om jag längtar tills Leia kan gå själv nu så man kan sitta å sola...tills jag såg grannen svisha förbi vår ytterdörr imorse. När lille William hade "rymt" till lekparken. Hennes son (William) är 1 månad äldre än Leia å lärde sig nyligen att gå.


Idag känns det som vi har uträttat mycket, men ändå inget....!? Vi åkte till skärholmens centrum å köpte present åt en släkting till John som har fått barn. (jag ska dit imorrn å gratta.)

Svängde in på ÖB med å kollade lite. Kom ut med lite rengöringsmedel mm som alltid behövs. Efter det var planen att vi skulle åka till JULA för att lämna tillbaks en dammsugare. Den ÄR värdelös! Suger knappt. Men vi glömde ju den självklart hemma... så det får bli en annan gång..typiskt. Nu lär den stå kvar hemma en månad till innan man får tummen ur..piiiiip.

Sen in på citygross å handlade lite matvaror.


Vi gick ner en stund till farmor idag med. Skönt att få lite avlastning... + att Leia kan leka HUR mycket hon vill med fastrarna Claudia å Carro. Efter det begav vi oss hemåt, klockan var redan ca 19 då. Så det var i princip att sätta på Leia pyjamasen på en gång.


Så imorrn blir det med en schemalagd dag då vi ska ut till uttran där Johns släkting Philip bor med hans fru Malin å deras nyfödde son...som ingen vet vad han ska heta...

De bor tydligen i en super stor villa med inomhus pool å bio....ska bli intressant att se....


Å solen ska skina imorrn med! JIPPIIII

Inga kommentarer: