lördag 24 januari 2009

hoppsan!

Var d så länge sedan sen sist jag skrev...

uups

Ja, Det har varit min tur att ligga å hulka minnsan. 2 dagar låg jag nerbäddad, hua mig för influensan alltså. Tur att barnen tar det bättre än vi vuxna iallafall..

Annars så har dagarna rullat förbi som vanligt.
Imorrn ska vi till min ena syrra å fira V som blir 16!!! Grattis!

J blir hemma å donar med köket så länge vi e borta. Ska bli kul att se hur långt han har kommit när vi kommer hem efter tårtkalaset.

kram på er.'

tisdag 20 januari 2009

helgen i korthet

Lördag : Iväg till mamsen för att bli bjudna på lunch, stannade till ca 17, iväg hem, gasen i botten... kastade av mig kläderna å kastade samtidigt på mig kvällens outfit.
Lite kladd i ansiktet läs smink. DONE.
Farmor/svärmor kom å skulle vara barnvakt.

kl 18.30 var vi utanför dörrn å på väg till bilen för att sedan köra mot stora staden. Vi intog missagen på restaurangen stekpannan på söder. Super gott!! (vi var ute med J´s kusiner med resp.) Efter middagen bar det av mot fenix på götgats backen för att avnjuta en drink! Men var FÖR hög musik för att umgås så vi drog hemåt. OBS kl var faktiskt över 12 vid det läget..

Hemåt ja, möttes i dörren av farmor som kom bärande på L´s sänglakan. L hade kräkts.
kräksjukan har besökt oss med andra ord eller rättare sagt. L blev smittad. Stackarn! Hela natten å en bit in under söndagen. Var sen lite små dåsig resten av söndagen. Måndagen fick bli en hemma dag från dagis för att ladda batterierna.


Tisdagen back on track!!
Nu ska jag hämta henne på dagis däremot.
kram