lördag 14 april 2007

AKON





Loooove this!!

fortfarande trött.


Förstår inte vad det är med mig nu för tiden... Är så fruktansvärt trött hela tiden! Å NEJ jag är inte gravid!


Vi är ju förståss ute mycket. Men det tycker jag att vi är för jämnan. Vill bara sova. John åkte ner till kyrkan å skulle spela lite kort med grabbarna. Han hade tänkt att vi skulle kolla på nån film, men jag sa åt honom att åka ner istället för jag ska gå å nanna snart. Hoppas att jag är piggare imorrn.

Men en såååå underbar dag vi har haft!

Efter Leias sovstund så gick vi till farmor (Leias)Satt i solen där en stund. Sedan åt vi grillade godsaker. Gick sedan hem igen då jag är sååå trött. Satte oss på våran veranda en stund å Leia satt i sin gunga, å gapskrattade som vanligt!

Åhh lilla skrutt. Saknar dig så fruktansvärt mycket när du sover!

Efter en ganska bra stund i gungan tog jag å Leia oss ett lååångt bad. Sen var det bara på med pysijamasen å fram med vällingen. Hon somnade relativ snabbt, på ca 30 min... Det är ju bara såå irriterande med barnen utanför som skriker så man tror att taket ska flajja av. Men man får väl bara acceptera att dom leker, Leia kommer väl dit så småningom med.
Hon somnade tillslut iallafall.

Å nu ska det bli skönt att smyga upp å förhoppningsvis kommer jag att somna snabbt! Å så kan man ju hålla tummarna på att JUST inatt så börjar Leia att sova HELA nätter....
Det är ju inte så att hon vaknar på natten. (Bergis så kommer hon att göra det inatt bara för att jag skriver så här. I´ll take that risk) å tycker att hon har sovit färdigt.(ska förmodligen inte skriva så här...bergis kommer hon att g, det är bara att gå in å stoppa in nappen så somnar hon om. Men skulle vara så skönt om man fick börja sova i sådär 8 timmar i sträck utan att bli väckt.

något trött



Åhhh har lite ont i huvet från igår...Trotsa att de inte bjöd på vin, endast RAKI. Dricker inte sånt!


Det blev mycket dans vill jag lova. Det var helt ok faktiskt... Men såklart finns det saker man tyckte att de kunde gjort bättre...som alltid. John brukar säga att jag har blivit en riktig sýriansk kärring när han hör mig klaga på saker i bilen påväg hem. Det e sådant som oftast blir aktuellt att prata om i bilen hem, det stämmer faktsikt.


Idag ska vi bara njuta av solen, så istället för att sitta här så ska jag bege mig ut till lekparken där Leia å John redan är.


Toodeloo i sommarvärmen!

fredag 13 april 2007

Lekslottet

Blev en händelserik dag idag me!

Först ner till centrum å byta lite kläder,mötte samtidigt upp Emma å dottern Lea. Efter en stund kom även Erika med sin son Seth.... Hon är gravid!!!! Grattis igen om du läser detta. (hoppas att det e ok att jag skriver detta)

Vi åt lunch på fiket där vi brukar va. Den gooodaste focaccian vill jag lova! Efter det bar det av till lekslottet. På vägen somnade Leia å Lea men Sethan ville va vaken! Väl framme vaknade Leia till liv efter ca 30 min väntan.... Men sen blev det full fart på lilla donnan! Riktigt poppis blev det för alla barnen (å även för oss vuxna) Känns som man längtar tills barnen blir lite större så de får leka bland hopptornen å de stooora å branta rushkanorna! (inte säker på stavning) orkar inte kolla upp den...

Vi gick därifrån lite efter kl 15. Vi kom dit ca 13. 2 timmar fick men leka sen kostade det 15 kr/timme tror jag att Emma nämnde något om. Men 2 timmar blev lagom tid för oss. Nu är vi hemma å jag ska fixa lite middag. Kl 19.30 är det dags att gå ner till svärmor. Ska på en "för bröllops fest..." Vet inte vad man ska kalla det egentligen. John stannar hemma med Leia.

Så ja det blir nog sent ikväll.... man har blivit en bizzy en känns det som, när man har haft flera dagar på raken som vart fullbokade med händelser. Men det e kul tycker jag, då känns det skönare att bara vara all alone hemma i nån dag. Mer uppskattat så.

Nää nu är det nån som drar i mig..Leia vill säga.

Ska som sagt fixa nåt att äta till middag.

Lägger upp lite bilder från dagen senare..

tjenis tjenis!

Fort går det..



Läste i en annan blogg att det är TIO år sedan som DILBA MED I´M SORRY låg etta på listorna.... TIO ÅR SEN....

http://youtube.com/watch?v=PXMfaisnKe4

Den låten kommer man alltid att minnas!
Å det skummaste... Jag minns HELA texten.

Jaja jag vet.. allt för komplicerad är den inte, men ändå...

torsdag 12 april 2007

full rulle!!


Puhhh full rulle idag! Men det har varit en rolig dag vill jag lova!


Det började såklart med frulle. Sen i stort sett direkt efter det bar det av ner till stationen för att ta pendeln in till. Där mötte vi upp Maddie å hennes ena dotter Mathilde som är något yngre än Leia. Strosade runt lite... när vi var inne på ZARA så såg jag hur Leia nästan hängde ut ut vagnen, inget ovanligt tänkte jag då hon brukar sitta så. Men Maddie la en blick å sa, Leia sover...


Hmmm det var väääldigt länge sen hon somnade sittandes.. å dessutom var ju vagnen framåtvänd... så det var ju bra. Då vet jag att hon KAN somna så. Men å andra sidan var ju kl ca 12 då. Det är ju hennes tid att slagga....


Så vi knatade på till kultur huset, Maddie sa att det fanns nåt lekrum där..(för barnen)

Väl inne så satte vi oss för att äta lunch på restaurangen. Leia sov som en stock... Trots allt ljud. Väl klara med maten så gick vi å letade upp lekrummet. Då vaknade hon förståss, så det blev lunch för henne innan.


Å jag skojar inte, vilket SUPER ställe både Leia å Mathilde storm trivdes å JAG med...Maddie med såklart. Det var ett super stort bibliotek, med en "hörna" för de minsta. Att man har missat att det fanns, perfekt när man e inne i stan. Bara att gå in där så hon kan leka av sig lite. Å inte minst skönt för en själv! Vi var där i nån timme. Sen gick vi runt lite till. Men som vanligt hittade jag inget...


Väl hemma i tumba centrum så kollade jag in lite snabbt på HM. Provade en svart klänning från MADONNA´s kollektion. Satt perfekt! Så den tog jag på stört. Kanon, då har jag något att ha på mig imorrn när jag ska på en liten tillställning som den blivande bruden ska ha...(bröllop den 28:nde april.)

I centrum mötte jag dessutom en av Johns kusiner.. hade köpt en sulky på babyproffsen, nån kampanj... ord pris 1500kr å nu 795kr. Det tackar man inte nej till. Så de släppte av mig å Leia hemma innan de åkte till kusin Jennys föräldrar, jag å Leia ... eller JAG kastade in både henne å mig själv i bilen å tröck gasen i botten å hoppades på att hinna till just babyproffsen..planeten i länna. Å ja jag hann! Tur var väl det annars hade jag nog hängt på dörren å tvingat dom att släppa in mig. Vi köpte den bruna modellen å gissa om Leia älskar den! Hon vill bara sitta där i hela tiden...Perfekt köp alltså!


En fullspäckad dag vart det. Men det är roligt. Får se om jag hör nåt av Emma å Erika (mamma gruppen) då det var tänkt att vi ska besöka lekslottet imorrn. Hoppas på det.



Nu ska jag slänga mig i soffan!



Ha´re

onsdag 11 april 2007

...






...

Nu vet jag nog på ett ungefär hur DEN HÄR bloggsidan funkar...


Tar ett tag att sätta sig in i den.. men det ska nog funka det med!



Leia somnade för ca en timme sedan så det är nog dags för mig att börja förbereda middagen lite. Min syster Tina med familj kommer över en stund. Ska bjuda på en inte allt för komplicerad rätt...nämligen crepes. Gjorde det häromdagen å det vart så himlans gott. Med champinjon stuvning i å lite vitlök...smmmmmarrigt värre.


Det fanns inget fotoalbum att använda sig av på den här sidan så jag få nöja mig med dom som får plats i inläggen.


Imorgon ska jag eventuellt in till city med Maddie å hennes ena dotter Mathilde, om vädret tillåter. Men är det som idag så funkar det. Blåste mycket men det var varma vindar... Leia ser FÖR rolig ut när hon sitter i vagnen å en hård pust kommer emot henne... börjar sprattla å veva.. hahaha. Ja hon tycker ju själv att det är ganska kul faktiskt.


Nä nu ska jag börja vispa smeten till crepsen så det är gjort. Ingen tid för scrapping idag minsann...


visar därför gårdagens verk...




C U!

Ny och bättre bloggsida!


Den andra var så fruktansvärt seg att man somnade....


Nu ska jag bara fixa den här....
Så i fortsättningen, gå in på den här sidan jag raderar den andra snart.


kraaamar på er alla!