fredag 6 juli 2007

Jösses!


Redan fredag igen.. har inte hunnit skriva mycket denna vecka...


Har fått en "ny" hobby. Har ju pysslat endel med scrapping på datorn, men har nu provat på riktigt med sakerna jag fick från Leias faster Carro. Å JÖSSES va kul det är! Blir sååå fint! Har suttit nu flera kvällar irad å pysslat.


Mamma kom hit i onsdags å skulle sova över en natt. Vi hade/har super mysigt! Hon hade köpt med sig suschi... mums!! Inte dåligt att äta det till lunch med ett glas vin dessutom. Grannarna blev inbjudna mé. Super mysigt att lyxa så till lunch! Tack mammsen!! Till middag blev det grill. Gott gott. Mamma skötte nattningen med Leia me, man lir ju inte lite bortskämd! Satt då å scrappade lite. I torsdags bestämde hon sig för att stanna en natt till. Jaaaaaa!!! Så igår bjöds vi in till svärmor/farmor på lunch. MMMMM! Sen tog jag å mamma en promis me vagnen så att Leia fick sova lite. Promisen ledde ner till C, mera vin!!!


Idag.. fredag kl 14:12. Mamma e fortfarande här... Ja för oss får hon stanna hur länge hon vill. Vi får väl se. Puss mammis.


Ja Fredag idag, inget planerat för helgen... Men ikväll ska det scrappas.. MÄRKS DET ATT JAG E LITE SMÅTT BEROENDE NU?? Det enda kruxet är bara när man har lite vill man ha MEEEERA! Måste sätta mig ner å framkalla fler kort. De riktigt bra korten på Leia har ju blivit urplockade.. Kanske ska kolla redan nu. Passa på när leia sover middag...


söndag 1 juli 2007

VIN IKEA Å ÅTER IKEA..

... Det är vad vi har gjort/ska göra i helgen.





I fredags satt grannarna L å T å självaste jaaag såklart, på altanen å avnjöt lite vin samt gottis. Han med 1 omgång yatzy.. (moahh the winner) Sedan tog babblandet över å plötsligt så visade kl 02... Ja det är ju en morgondag med kom vi alla 3 överens om...





I lördags vaknade jag med en enorm törst känsla...å en något tung huvudvärk... efter ett stooort glasvatten å en alvedon drog vi till IKEAå plötsligt så var huvudvärken gone..Tänk vad lite ikea kan göra.Väl där övertalade jag John att det ÄR dags för en växa säng till Leia. Ja, hon klarar det, tror till och med att hon sover bättre då. Hmmm lydde typ svaret.. men hem kom vi med sängen i vitt, å lite annat diverse.Obs.. kommer endast att använda sängen så med gavlarna uppåt, annars var det INTE fin... Innan vi åkte så pressade vi in våran "gamla" (3 år) resårmadrass, för reklamation. Å det gick kanoners.. klirr i kassan å vips så fick man pengar tebax när man ..betalade.. i kassan. NICE! Köpte handtag till lådor å skåp i köket.. kom på att på så vis kunde man få nästan ett NYTT kök... men de var FÖR stora.. blir till att lämna i retur. De var dessutom nedsatta i pris. Blir till att ha kvar de gamla handtagen tills vi finner andra. När vi kom hem så var vi alla 3 vrål hungriga, gick då ner till farmor som hade tillagat fisk. Sen hem igen för att skruva ihop sängen till Leia. Blev en lååång dag, kl 21.20 kom hon i säng men somnade inte förrän kl va ca 22. Blev helt extas över sin nya fina stooora säng.Å gott sov hon!





Idag söndag ska vi strax bege oss till IKEA.. igen för att lämna åter handtagen.. Svänger sen in på citygross å shoppar loss lite mat samt en NY hemtelefon då den gamla lever ett helt eget liv med att bestämma sig för att stänga av sig stup i ett. Ska försöka att komma ihåg lim, att köpa alltså. Så kanske jag får tid till att scrappa lite ikväll. på riktigt!!





PS har inte tömt kameran på bilder så här kommer en 1 år bakåt...