Det tränade jag igår! Å fy fasiken säger jag bara, Det var FÖR tufft för mig går tillbaks till low impact istället.
Men , det var igår! Idag när jag har hämtat L så ska vi baka lite tänkte jag, åhh vill ha nya ugnen nu så vi kan baka å frysa in massa goda saker. Vår ugn e inte sugen på att grädda jämt.. har ju ett antal år bakom sig... Nä nya ugnen ska bli väl invigd.
Recept på D vi ska baka idag:
Kanel Biscotti
100 gram smör eller margarin
2 ägg
1½ dl socker
5 dl mjöl
1½ tsk bakpulver
1 tsk malen kanel
Smält smöret, tillsätt kanelen, häll över i en skål och vispa ner äggen.
Blanda de torra ingredienserna och vänd ner det i skålen.
Blanda väl, ta upp degen och dela den i tre bitar.
Rulla varje bit till tre långa rullar (som bakplåten).
Grädda i 175 grader i 25 min.
Skär längderna i ca 1½ cm tjocka skivor, vänd dem
med snittytan uppåt och torka dem i ugnen 125 grader i ca 35 minuter.
Du behöver ej frysa in dem, de håller länge i glasburk med tätslutande lock.