fredag 8 maj 2009

MAMMA


O har sagt sitt första "riktiga ord"


Här om dagen kom det... MAMMA!!!

Yes!


Så nu sätter d igång, babblandet å kanske till å med knallandet.. ett rim sådär på fredags kvällen. Han börjar släppa taget mer å mer nu, släpper bordet å klappar händerna emellanåt.


På väg att bli stora killen.... Snyft..

torsdag 7 maj 2009

ritning numero 3



Nu börjar jag nog bli nöjd tror ja. Som sagt handtagen på väggskåpen ska ligga ner. Tror jag ska klämma in ett till väggskåp längst in i hörnet. Men ventilation röret går där så ska sätta en täckskiva över å ett kort väggskåp. tror jag...








tisdag 5 maj 2009

ritning på kök nr 2

blev nöjdare med den här.. men måste kolla om det går att få in kyl å frys lite mot väggen först för att det ska få plats..

ritning nr 1.

Lite som jag e osäker på.. tex den öppna hyllan bredvid skåpet för inbyggnadsugnen.. samt väggskåpens placering. tips mottages gärna....

måndag 4 maj 2009

NU!

Nu e jag med dator igen... Hemskt egentligen vad beroenda man är -man = jag...-
men skönt på samma sätt. Inser hur mycket tid som går till spilla med datorn i knät... Dock sådana här sunkiga dagar med vädret som vi har idag känns det skönt att ha datorn i knät, om barnen tillåter vill säga.

Igår var mormor/mamsen här på en snabb visit. Vi åt middag tillsammans: tack för den. Nästa gång antar jag blir till det nya huset..

En hantverkare kommer ikväll å tittar på jobben som ska utföras i huset.. men tiden går. C1 3 veckor kvar sedan e det dax för oss att pallra över alla saker tvärs över gatan då de nya ägarna till VÅRT hus står utanför. Börjar kännas lite konstigt att vi inte ska bo i det HÄR huset längre snart... Att stå i lekparken här utanför å se några andra här inne...Spännande ändå.

Ska ladda ner IKEAS homeplanning program när L e på dagis å rita upp hur köket ska se ut i huset. Om ni e nyfikna vill säga.

see U, kram