fredag 12 december 2008

snack

O ligger med rumpan bar å pratar allvar med tomten som spelar musik å dansar. Riktigt vad O säger till tomten e en annan fråga. L sitter å kollar på kalle anka å små fnissar. Dricker oboy å äter choklad pengar.

mamma : e dom goda dina pengar?
Leia: jaaaa, fasst dom e inte lika hårda som pippis...


(D går tydligen vattkoppor på dagis, de skickar hem ett barn dagligen nästan som har smittats... Hoppas på att Leia inte har drabbats... eller att hon redan är smittad av den som hade d först.. för då har d gått över till jul..Håller tummarna så hon inte insjuknar lagom till julafton)

tisdag 9 december 2008

Enya - Audio

tack!

sitter å lyssnar på nya ENYA skivan. Vet inte vad d e med hennes musik, men den får mig att känna mig så lugn å så skör på ett kusligt sätt.

Det första som ja kom att tänka på var mina 2 underbara barn som har legat i MIN mage. Jag är så tacksam att dom e våra. Min underbara mamma, mina 2 bästaste systrar. löv u all!!

Det e bara ENYAS musik jag blir så tagen av. Som jag kan tänka så klart av. Min dröm är att se henne live. Känns som jag kommer till en annan värld.

Kram på er alla!

måndag 8 december 2008

Igår kväll så hade Oscar bestämt sig för att lyckas med den berömda "rullningen". Knepigt det där att liskom dra fram armen så man tippar över.. (från rygg till mage) Han lyckades komma på d igår. Å nu finslipar han kunskapen. Inge kul att ligga på rygg längre utan tippar över direkt å ett stort smil på läpparna när han ligger på magen.