fredag 4 april 2008

solglajjerna..

Tittade på termometern utanför huset.. ska ju börja gå mot dagis strax. Den visar 16.3!! Herrejösses- kutade in i garderoben, eller ja kom inte såå långt för den e fullproppad med grejs som ska upp på vinden.. Nådde precis mina vårjackor som jag hade glömt. asbra! Hittade till å me solglajjerna som jag köpte förra året, skrev om dom på bloggen minns jag. minns du?


Barnen utanför leker i bara tröja.. packar ner fleecetröjan åt leia å gympis skorna. Var ju kallt imorse så hon har ju fodrade skorna på sig...stackarn...


Tur att vi lämnade vagnen hemma imorse så jag kan lägga allt som ska med någonstans. Orkar ju inte gå å bära på "allt..."


solen tillbaks!

Blev besviken på gårdagens väder faktiskt, ingen sol!! Därför blev det ingen promenad efter dagis heller. Vi var hos farmor/svärmor istället.


Men idag blir det promis! Johns kusins fru Deklath m son Adrian följer med. Vet inte vart den leder..promisen alltså, men själv e jag sugen på att knalla ner mot c till godisaffären... Det e ju faktiskt fredag idag.


Tvätten går på högvarv här hemma. Tvättkorgen blir överfull på ett par dagar bara...tvätta tvätta... Å snart blir den väl fullare, när väl nya bebisen kommer. Å myspys, vi längtar såååå Men mest Leia tror jag. Storasyster.


Programmet sverige pussas å kramas som jag skrev om i förra inlägget var ju ingen höjdare direkt. Hade förväntat mig på at asgarva i 30 min..men inte det, det kom väl ett litet fniss från mig 1 eller 2 ggr, men inte mer.


Lite bilder från festen i lördags.. blev inte många...

onsdag 2 april 2008

alldeles underbar dag!

Började med att vi vaknade 10.37... skönt, men blev lite stressigt. Jag hade planerat att vi skulle äta frukost i lugn å ro och därefter tagit en lugn promenad å blåsa lite såpbubblor på vägen ner till c och därefter till tågen in till city. Istället blev det till att blanda en flaska välling, å slänga på sig ngt att ha på sig. Å jäkta ner till c, en rask promenad... å in på pressbyrån för att handla lite "tåg snacks". Leia älskar att åka tåg å sitta å prata med helst alla på tåget. sötis! Väl inne på centralen gick vi till mommos jobb, Leia sprang in!!

Avnjöt en gooo lunch på karlsson å co. Leia åt jättebra! Första gången på jag vet inte hur länge. Efter det blev det fruktshopping på hötorget. Leia fick provsmak från typ alla..
Tebax till mommos jobb för en kopp kaffe. Kl ca 16 gick vi därifrån å tog tåget hem. Leia lekte lite med såpbubblor på altanen medans jag stekte lite pyttipanna. Nu sover hon gott lilla sessan!

Puss mamma/mommo! Å tack för en fantastisk dag!

Nu ska ja strax kolla på top model på tv3. Å efter det barnmorskorna på ettan.. inspelat eftersom det går samtidigt som top model. Efter det har ju pussas å kramas premiär på femman. Det verkar super skoj!

en riktig tv kväll med andra ord.

tisdag 1 april 2008

lögn...

Ljög visst.. har inte hunnit/orkat lägga över bilderna till datorn från kameran.... en annan dag.





Nu är det fin fina vädret här! Snälla kan det inte fortsätta? Bara så skönt! Vi har varit på promenad varje dag nu, sen i måndags. Leia har inte varit på dagis.... hennes kvälls rutiner har rubbats något, hon har helt enkelt inte kunnat somna i tid för att sedan morgonen efter vakan vid 07. Hon har sovit så sött så jag har enkelt belutat att hon kan stanna hemma med mig. Myspys!!





Imorrn ska vi in till mommos jobb å äta lunch tillsammans!





Blev sjukskriven april ut med. Barnmorskan ringde i em. Tycker bara att de kan ta tiden ut, om jag inte kan arbeta nu så lär jag ju inte kunna göra det senare heller.... juh!!




samma snygga min.... över: Leia för ngn vecka sen
under: Leia i april 2007.