lördag 29 mars 2008

en passande låt.....

http://www.youtube.com/watch?v=UTFec_mrD-c

guldskor


Var på jakt efter ett par guldskor till lilla madam igår. I sista sekund naturligtvis, vi ska ju till kyrkan på förlovnings fest ikväll. Leia ska ha sin guld tunika å till den behövde hon ju självklart ett par guldskor till. I första butiken fann jag ett par som föll henne i smaken.... riktigt tuffa faktiskt. kolla bilden. Lägger in ngn bild från kvällen imorrn....


kram!


tisdag 25 mars 2008

röda ögon.....

Har tänkt att lägga in ngn bild från bröllopet men har inte hunnit installera programmet som jag använder för att ta bort alla röda ögon... I hate it! Jag å John fastnade riktigt bra bägge 2 på SAMMA kort.. jippi!! Så nu har vi en bild till i samlingen på oss 2 tillsammans, ingen stor samling det inte. Eller ja förutom alla kort från vårt egna bröllop såklart.




Leia hade det super mysigt hoss mommo under tiden vi var borta. Hon å Malin busade massor!! Antar jag. Kul att de får ses lite, de är ju trots allt kusiner!




iDAG SOV VI I HELA FAMILJEN TILL CA 07.30. Leias frukost på dagis börjar kl 8. Så det skulle bli liiite stressigt att hinna dit tills dess. Men hon valde själv att stanna hemma med mamma, så det så. Vi har varit hos pappas kusin Ebro på fm å fikat, hennes son marcus e med hemma å har påsklov. så de härjade runt. Sen knallade vi hem de 5 metrarna för att hon skulle få sova en stund. Som hon själv säger:




- Måste sova, blir ledsen annars.




Mycket riktigt, annars somnar hon vid middagsbordet ikväll. Iallafall när hon vaknade i "lagom tid". Annars har vi bägge två vaknat vid 10 snåret på dagarna, då kan hon hoppa över vilan. Hon är ju som sin far å kan vara vaken långt in på natten....utan sömn. Villket hon får vara på lördag när vi ska på en förlovningsfest. Om jag ska beskriva det så beskriver jag det som ungefär ett svenskt bröllop.....




lägger in 2 magbilder för att jämföra...



mmm ni kan ju bortse från blekheten... 1:a bilden gravid med Leia å just hemkommen från Turkiet..

2:a bilden gravid med ? å ja kolla ut på vädret, ingen sol precis. Lika vit som självase snön som finns utanför i massor!!

bägge 2 tagna i ca v 23. dvs i 6 månaden