onsdag 30 januari 2008

I dag..

.. ja vad har vi för väder?? Vill ju ha lite sol iallafall. Men känns väldigt låååångt borta för tillfället.

Leia hämtade sin pall å ställde sig i köks fönstret å tittade ut ett tag.


- Tiiittta sooolen, ja ser soolen!
Nä svarade jag. Det tror jag inte, är alldeles för molningt idag.
Ahh svarade hon.
-Men imorgon kanske.

Imorse sov hon så skönt när John väckte mig å sa att kl redan var 7. Mmmmm svarade jag å sträckte liite på mig. Leia får stanna hemma idag. Hon sov ju så skönt i rummet som var mörkt utav det trista vädret utanför. men så mysigt när regnet öste ner för rutan.

Så idag har vi lekt, ätit, lekt å tvättat å städat.

Sen ikväll blir det storhandling när john slutar jobbet.

p & k.

Förresten gossip girl hade ju premiär igår. Såg du det? Jag tyckte att det verkade helt ok.

måndag 28 januari 2008

igår..


.. va vi på kalas. Det var goood tid att fira Malin som blev 3 i nov å inte så lilla Leo (som nu börjar lära sig att gå själv) Han fyllde 1 i okt. För er som inte vet så "talar" jag om ena syrran m fam. De bjöd på massoar av gott mmmmm. snittarr å pastasallad å korvar å ja massor me mumsigt. Tack tack! Leia somnade stenhårt i bilen påväg hem å vidare i sängen här hemma. Tills ca 23 då hon minsann tyckte att mamsen me skulle sova bredvid henne å vaknade så fort jag vred på mig. Så det slutade med att jag å hon tassade till våran säng.

Kl 06 imorse vaknade hon.... villket var ganska bra iförsig efter som hon skulle till dagis, känns så trist när man behöver dra upp henne ur sängen. Men idag var hon piggelin.


Så ja nu sitter jag här sjukskriven som jag e.. ahhhhhh!


Nä kl e 12 å jag har varit vaken i sådär ca 1 timma.... Lunch har jag avnjutit , men nu e det dags för lite nytta. Ska städa lite samt hänga tvätt.


kram på er alla!


Å Nattie...... trevlig resa.... AVIS! (mexico....=)