lördag 12 juli 2008

Snitt


Mmmm så blir det, snitt. Var på specialist mottagningen på huddinge igår angående röntgen provsvaren på mitt bäcken. Å enligt barnmorskan där så rådde hon mig till kejsarsnitt den här gången med. Så det e bara till att lyssna.

Däremot fanns det knappt några tider kvar för operation... fick en tid den 24 alltså endast 4 dagar innan beräknad förlossning....i sista laget, Leia kom ju 5 dagar för tidigt. Så jag hoppas att det inte sätter igång innan, gör det d så blir det till att åka in så får de stanna upp förlossningen å försöka hitta en operations tid påå huddinge eller i värsta fall på ngt annat sjukhus....

De skulle hålla utkik efter en tidigare tid för operation ifall ngn dyker upp, de skulle vilja snitta mig redan nästa vecka..

Nu i efterhand känns det ok.. Men ändå lite tårar i ögonen när jag tänker på att jag ska vara utan Leia i ca 3 dagar.....Som om jag är den enda i världen som snittas på andra barnet å tvingas ligga inlagd... Jag vet att jag inte vill att hon ska komma in till sjukhuset för att slippa säga hej då till henne å jag å bebisen ligger kvar.... Huaaa. Jobbigt lär det bli..


Men super mysigt när vi ska komma hem å bli en familj på 4!!


kraaaam

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vi ses på freda! Tjiho!! =) KRAMIS
Nattie

Anonym sa...

Hej lilla gumman känner igen Dig i mig att man är så ledsen för att lämna sina små men Du skall se att allt går så fint med Leia och snart är ni som sagt en familj på 4. Massor av gosekramar från mamsen