tisdag 8 juli 2008

VITT




har målat vitt idag.. heeela dagen. från kl 14 till 19 . Trappan. Blir super fint! Leia har varit hos farmor hela dagen. John å jag har donat här hemma. Var på barnmorske besök fm. Allt såg bra ut. Ska till specialist på huddinge på fredag, de ska mäta lite till på bäckenet.




Imorrn ska jag till tandläkaren... halva min tand gick sönder igår..... hoppas att jag inte behöver dra ut den.... hua.. mm jag vet ska ju föda barn om ett par veckor men ändå.




Ska försöka komma ihåg att ringa frissan imorrn i hopp om att få en tid till att fixa utväxten innan vi ska på Ninos förlovning på söndag, då kommer mamsen hit å e barnvakt. Hon har köpt ett super gulligt spjälskydd till bebben.






Nu börjar dessutom nya So you think you can dance. På femman




1 kommentar:

Anonym sa...

Ja det har jag faktiskt och jag längtar till er. Skall träffa Malin och Leo nu på fredag hos Tina då Tevfik jobbar. Mammis har semester och pular hemma faktiskt behöver måla och hoppsan det här var ju inte min hemsida kom jag på förlåt men jag skall måla i alla fall! Vi ses på söndag Leia och familjen Moré. Madrassen ordnar sig med till bebbesängen Thes så köp ingen ny! Kramis Mammis