tisdag 10 juli 2007

TISDAGS TEMA.




Tänkte fösöka mig på det här med temat.. som kommer olika varje tisdag. Den här vecka är det NOSTALGI: var då tvungen att slå upp ordet. Aldrig hört talas om det, därför är jag osäker om min bild funkar till ordet. Men så jag för står ordet rätt så är det ngt man liksom kan se tillbaks på.. en slags längtan skulle man väl kunna säga.






hmm jag testar: Bilden är ju nu INTE tagen av MIG.. men på MITT/VÅRT bröllop....

4 kommentarer:

Ann Parknert sa...

Hej! VA kul att du hittat till min sida! Och Nostalgi är väl ett utmärkt ord till ett bröllopskort! Det är ju då man sitter och mysdrömmer sig tillbaka och ler fånigt! :-D

Förstår mycket väl att det är en djungel med alla ord i scrap-världen för det tyckte jag ju med då! Men man lär sig fort om man bara frågar! Dessutom så har min man lärt mig ett bra knep. Om man skriver i en google-sökruta: difine: "ordet" så får du upp en slags ordlista över vad ordet betyder. Är man bara lite bra på engelska så kan man läsa sig till mycket!

Lycka till med scrappandet!

Anonym sa...

Jamen visst har du väl tolkat nostalgi rätt :) Nostalgi för mig är allt man blir sittande med en fånigt leende av ;) Typ gamla kort, eller en gammal låt som man minns nåt till.

Therese sa...

Ninni: tackar för tipset.. jo man lär sig ngt nytt varje dag.. just nu oftast nåt med scrappandet..

zassi: skönt.. att jag hade klarat av det..

Nu vet jag genst mer om ordet nostalgi..

kram!

Anonym sa...

Underbart vacker bild!! Avis jag blir.. Hoppas att jag oxå får uppleva den där dagen. Tack för kommentaren om den nya stilen som Mia (Studentmamman) fixat.. Kul med ombyte ibland ;0) KRAMSI.