lördag 16 juni 2007

VILL BARA HA MER Å MER!!....

Bild: från SVD.

.... sushi alltså...


Inatt kom John hem från Tyskland..han snarkade lagom högt när han hade slumrat in...inte välkommet!!


Igår åt jag sushi å spelade yatzy mé grannen L å hennes man R, bara EN simpel fråga (antar att du L kommer att svara på denna...) hur många gånger kan man FÅ YATZY på EN omgång. Detta betyder då som ni säkert förstår, att L vann stort... inte ett dugg skoj! *grrrr*


Har liksom tappat gnistan, men har NU bestämt mig för att bli oslagbar!!! på riktigt!!! Watch out!


I förmiddags gick vi över till Leias farmor, de kom hem från en 2 veckors semster i Turkiet imorse. Sådär lagom avundsjukt bruna var de... vill me va sååå brun! Å framförallt åka på semester! Hoppas verkligen att vi hittar ngt så vi kan slappa lite...i juli månad.


sen gick vi hem, Leia åt lunch, sov. Johns kusin Ninos kom en stund med hans syrras man å deras son.... Ninos (2 st Ninos alltså.. en liten å en stor...) De var här en stund och drack kaffe. Sen var det dags för John att hjälpa till att sätta upp ett staket med grind på uppfarten till oss. Grannen..hmm måste sluta att skriva grannen.. känns tjatigt! Iallafall. Vi har bestämt oss för att sätta upp en grind nedanför oss. Med grannen alltså... hmm där kom det smygandes..måste komma på ngt annat...! Nu är "karlarna" ute å bankar och sågar för fullt. Duktigt!! Kommer att bli kanon fint! Får se vad som hittas på ikväll... kanske en omgång yatzy kanske... vi får se.


Krama om varann allihopa!

Go´kväll.


Just det.. fick en ny mobil av John.. en sån Ericsson cyber shot. Kanon fin! Tackar för det televerket... Inte inköpt i Tyskland... Han tyckte att det kanske var bättre att köpa ngt sådant ist för nåt krafs. Leia fick en haribo nalle ryggsäck. Å ja det låg haribo godis påsar i, men dom blev till mamsen...

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hallå?! är grannarnas namn hemlia eller?! =) Nattie

Therese sa...

neee. en grej bara..att inte namnge utomstående bara..

Anonym sa...

Som du vet handlar Yatzy bara om om skicklighet!!! Så att få Yatzy 4 gånger (eller var det 5) under samma spelomgång handlar absolut inte om tur! Du får väl ta o träna... jag kan ställa upp som motspelare. Jag kanske är riktigt snäll nån gång och låter dig vinna någongång så att du blir glad :)
Tack för hjälpen med dikten
Kram och godnatt från hemliga grannen