onsdag 20 februari 2008

stor tjej

störst e bäst...eller hur e det?



Ja större blir hon allt. Leia. Hon säger ofta det själv oxå. Idag stod hon å rotade i kökslådorna när jag lagade maten. Hon tog fram en gaffel som är lite vassare än andra. å förklarade att den här gaffeln e vass, den får hon ha när hon e en stor tjej.... på sommaren. Vi har sagt att bebisen kommer på sommaren.... Så det e ju ett plus att hon uppfattar sig som stor tjej när bebben kommer.





Idag har hon haft en super dag. Hon har varit på super humör hela dagen.





Nu på kvällskvisten så stängde hon in sig på toaletten å pysslade med ngt.


KISS I POTTAN!! Hon hade satt sig alldeles själv.


6 kommentarer:

Anonym sa...

Vilken häftig bild!!! Kan inte du maila den t mamma så hon kan skriva ut den? Skulle vilja ha den i vår "familjesamling"! Funkar det att få den i typ vykortstorlek?

/Pöss söstra (den största....)

Anonym sa...

Jag skriver ut den till söstra Di och till Mammas fotosamling. Jag har ju några ark!!!!! Visste inte att ni fått datorn nu men det var ju skoj att börja läsa om er. Har ni fortfarande mycket runt er. Vill börja planera påskafton med er alla hos mig även om det är trångt. Vad tror Du gumman om det vore så roligt att ses allihopa!!!
Längtar efter lilla Leia så mycket och er alla! Puss Mamma

Anonym sa...

halloj!! Nu uppdaterar du väääldigt sällan! Har du börjat jobba igen eller är du fortfarande hemma? Hur är det med magen? Växter förmodar jag! Om vi inte ses innan så ses vi den 13 mars!! Pussa Leia och krama henne jättehårt! =)
Nattie

Anonym sa...

Hallå?! har du glömt bort bloggen eller?!
Nattie

Therese sa...

ingen dator.....

Anonym sa...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my site, it is about the CresceNet, I hope you enjoy. The address is http://www.provedorcrescenet.com . A hug.