måndag 5 januari 2009

älskade ungar!

Jag e kär.....

.... i mina barn!



Väggen hemma e nästan klar!! fattas bara målning å slite små jobb, kallar ja d. Lite spot som ska i å ingången ska fixas till.. Tar väl sisådär en kvart att fixa.... J håller inte me.

förresten, har fixat en grej som man kan se var mina besökare kommer ifrån.. eller ja på villket ställe ni befinner er på då ni besöker min sida. Intressant.

kram

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hej T! Roligt att läsa om hur du har det! Det var ett tag sen vi sågs så en hel del har ju hänt... Va lik din tjej är dig-jösses!!! Ha det gott! /Carro Thunström, fd Boholm

Anonym sa...

Hej gumman jag förstår det blir fint hemma hos er, tycker förstås ni redan hade det så fint!!!! Roligt för er. Gulligt kort på Mommos älsklingar TACK behöver mer kort på dem till mig!!!!!!

Therese sa...

men guuud! Caroline! ja det var verkligen en evighet sen!! Hur hittade du hit? Kul att du skrev me! Hur leker ditt liv då? Du kankse me har en blogg??
Jasså e hon såpass lik mig? *GLAD!*
kram

Anonym sa...

Jaaa!MERA bilder,det är så kul att SE vad som händer! är nyfiken på om kjolarna passade Prinsessan?Jag tyckte den korta guldkjolen såg VÄLDIGT liten ut då den var klar???
Kramisar Moster/Syster S :-)